Två av världens bästa personer

Jag älskar att när jag behöver snacka ut om något så finns alltid dem två personerna just där. Det kvittar vad det är, men dem finns bara där. Känns så underbart skönt. Ni vet vem ni är hoppas jag. Varje gång jag behöver snacka om något så kan jag bara skriva till dem och dem lyssnar och ger råd. Just nu går vi alla tre igenom samma sak och vi pratar alla om det, haha. Blir massa snack med mina tjejer imorgon i skolan!

Men nu ska jag sova gå och borsta tänderna och sånt. Skola imorgon ju... rätt glad för det [haha]. Kommer bli en bra dag imorgon känns det som. Sov gott nu, godnatt ღ



[Sorry, bild i repris].
 Men ni är bäst. Ärligt.


Sunday night

2012-01-29, Söndag
-
Vakna, äta, fixa mig, åka till stan, städa, duscha & nu sitter jag här och pratar med Linda. En snabb sammanfattning hur min dag har varit. Är klar på rummet nu. Fem fulla kassar med gamla saker jag ska slänga, två fulla kassar + en flyttlåda med kläder som ska slängas och ett tomt rum med massa hyllor, fönsterkarmar och speglar nerskruvade. Nu ska färgen och massa nya möbler inhandlas och sen är det dags!

Måndag imorgon igen då. Lugn vecka skulle jag gissa på, förutom SO-prov på torsdag så det blir plugg hela veckan lång. Kommer nog ändå hinna klämma in några små inlägg här och där iallafall, annars vet ni varför det blir dålig uppdatering.

Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om vad jag ska göra nu... kolla om där är en bra film på TV kanske? Så får det nog bli. Skriver sen, puss ღ

 <--------------- Hittade två bilder från 1an eller 2an något sånt. Hittar ni mig?

Den där känslan

Jag får sån ångest. Sån riktigt ångest där jag inte vad jag ska göra, tänka eller tro. Men jag gillar den där killen så sjukt jävla mycket så jag blir helt galen. Varje gång jag ser honom pirrar det till i magen och jag blir alldeles varm, bara av att se honom. Helt sjukt, har aldrig känt såhär innan. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag blir bara så lycklig. Jag får se honom fem dagar i veckan. Träffa honom, prata med honom... men jag vågar inte. Vet inte hur jag ska bära mig åt. Det är där ångesten sätts in som sagt. Hans leende är att dö för. Samma med hans ögon. Oh Gud har aldrig känt såhär innan. Vafan ska jag göra...

[Kände att jag måste skriva av mig...]

Tumblr_lu3hsmlupo1qcrza7o1_500_large


Fashion



Vår/sommar 2012
-
Längtar tills man kan bära sånahär kläder. Så sjukt snyggt! Älskar att ha shorts med större tröjor som man kan stoppa ner i shortsen. Älskar färgglada klänningar med ett snyggt smalt skärp i midjan. Och tillslut så ÄLSKAR jag nudefärgade skjortor [genomskinliga?] med massa snygga halsband till. Shoppa satan innan våren. Yeah baby!

Vi kommer alltid mötas i slutet älskling

Lördag, 2012-01-28
-
Hej på er. Vaknade vid halv 10 idag och gick direkt ut på en powerwalk. Gick ungefär 6-7 km på 50 minuter, ändå rätt bra huh? Var riktigt skönt! Annars har jag bara fixat på rummet. Har rensat ut så sjukt mycket och flyttat över alla kläder. Nu ska jag bara skruva ner alla hyllor och sånt sen är rummet redo för en make-over! Nästa helg ska vi nog till IKEA och köpa massa nya möbler, skitbra.

Nu ska jag kolla film så skriver mer sen istället. Ha en kanonbra lördagskväll så hörs vi. Massa kramar / L



Ni får en bild på mig från i torsdes och en bild från imorse on my powerwalk!


Vi går på rad; - sotiga barn, barfota fötter genom hela stan

Freeedaaag ღ
-
Fredagen är äntligen här & Louise är glad. Sitter och kollar handboll med min älskade pappa, Serbien mot Kroatien. Egentligen har jag inget vettigt att skriva om, bloggar mest för att Linda tvingar mig eller något, haha... Hej Linda. Har varit en riktigt skön dag iallafall. SO-läraren var sjuk så vi hade vikarie, körde hänga gubbe haha! Jag & Linda vann... ja.

Nej, ska skaffa liv [kolla handboll?] och hitta massa saker jag kan blogga om ikväll haha... ha en underbar fredagskväll mina kära läsare. Massa kramar / L ღ



Lagade tacos med Sofie innan idag, fan vad bra vi är! Mumsigt.


Vill höra samma sång där allt blir bra igen

Hej på er ♥
-
Vanlig skoldag. Vanlig vardag. Vanligt allt. Fredag imorgon, skönt. Slutar med gympa [volleyboll], riktigt chill! När jag kommer hem blir det träning sen blir det att hålla fredag! Ska bara ta det lugnt i helgen, behöver det känner jag. På lördag ska jag ut och gå vid 9 på morgonen. Haha, nolifer men känns som en bra start på morgonen.

Sen ska jag börja fixa på mitt rum, städa upp och ta ner massa hyllor och sånt så vi kan börja att ändra om där inne nu. Har valt en färg, "ljus honung", en väldigt ljus gul, riktigt fin. Kommer visa er. På söndag ska jag följa mamma till jobbet [gå] och sen cykla hem. Och fixa mer på rummet. Så ja... så ser helgen ut. Blir riktigt lugn och skön.

Men nu måste jag göra klart NO:n till imorgon och sen ska jag sova! Hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs när vi hörs. Sov gott, massa kramar ღ



Plugg, plugg & plugg...

Det finaste jag vet



Ville mest säga att jag har världens mest underbaraste vänner. Helst dessa två på bilderna, Julia och Linda. Ni gör min dag lite ljusare. Kanske inte visar det eller säger det så mycket, men jag älskar verkligen er. Ni är verkligen helt fantastiskt underbara. Hoppas att ni vet att ni alltid kan lita på mig. Vad som än händer finns jag alltid här för er. Massa kramar till er två ♥



Ni är det finaste jag vet. Tackar Gud för två så underbara personer som ni två.


2012 ★ 01 ★ 25

Alla som tycker att uppdateringen på denna bloggen suger räcker upp en hand nu! [Räcker upp]
-
Yes, I know. Jag har uppdaterat dåligt... [har inte uppdaterat alls, haha]. Men ska jag vara ärlig orkar jag inte efter en lång dag. Alla mina vardagar ser för det mesta ut såhär: vakna, skola, hem & plugga/göra läxor, äta, träna, duscha och tillsist däcka av trötthet. Så det var det.

Idag var det en lång rast i skolan så jag, Julia och Linda bestämde oss för att gå hem till Linda för att åka pulka, hihi! Får ju passa på nu när snön ligger kvar här i Skåne-land. Efter det gick vi in och gjorde varm choklad  med grädde som topping, mums på det! Men nu ska jag kolla TV och snart sova. Dör snart av trötthet. Vi får se hur det blir med uppdateringen resten av veckan. Hoppas att ni alla har det bra iallafall, massa kramar till er ღ


För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel.

Kryper ner i den varma sängen nu med min älskade iPhone och sen ska jag sova. Dagen imorgon börjar 10.25 och slutar 15.05 [skola] sen blir det träning när man väl är hemma. Ska kanske på fuego imorgon också med några kompisar men har inte riktigt bestämt mig än. Måste också skriva min dagbok inom tekniken i skolan om vår spagetti-bro... ska lämnas in på fredag! Nu har läxorna börjat.

Hoppas att ni alla sover gott iallafall för det ska jag! Godnatt ღ

 En sånhär liten bild från idag bjuder jag på. Med det säger jag godnatt.


You'll be dancing once again and the pain will end, you will have no time for grieving



Sitter framför TV:n med världens bästa syster och kollar på "Mamma Mia - the movie". Gud vad jag älskar den filmen! Vill bara till Grekland när jag ser den, herregud haha... Ser dem sitta på en båt i värmen, hoppa i vattnet, gå runt i shorts... AVUNDSJUK!

Ska kolla den nu sen ska jag nog sova.

Du är snart där

Blitt sparkad runt några gånger
Som en del måste bli
För att fatta vad som betyder nåt
Och vem som går att lita på
Men när du var med mig
Musiken slutade aldrig
Du bara får mig att hänga, hänga kvar
För jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än



Drar mig neråt mot duschen för att sen hålla kväll. Koka te, göra en macka, starta en bra film & sova. Det är ju ändå söndag. Imorgon börjar en ny vecka med skola, träning och börja fixa lite smått på rummet. Ha en fin kväll, vi hörs sen igen ღ

Outfit, 2012-01-22



Hade tråkigt innan så jag gick ut och fotade lite. Snön ligger fortfarande. Lite har försvunnit över natten men inte allt. Men ja, tog bara lite random bilder.

Outfit:
Byxor - Cubus
Tröja - Kappahl
Skor [uggs] - Skopunkten

Mysig och slapp outfit idag. Nu ska jag ner och göra te sen ska jag nog starta en bra film. Puss!


Sunday morning ❊

2012-01-22, Söndag [trehundrade inlägget]
-
God morgon på er ღ. Dagen idag har inget speciellt att bjuda på... ska nog städa lite. Haha, städar inte jag hela tiden? Nej men jag ska ändra om totalt på mitt rum. Vet inte riktigt hur än men massa saker ska ut och massa nya saker ska inköpas. Ska även målas om och det lutar mycket åt en väldigt ljus citrongul färg. Såklart ska pappa hjälpa mig och han sa att vi skulle vara klara innan våren så vi får hoppas på det ツ

Min familj ska typ köra och kolla på en andrabil nu som vi nog ska köpa [bra att ha två bilar], så jag blir ensam hemma ett tag. Ändå skönt! Så nu ska jag ner och fixa frukost och sätta mig med det framför några Grey's avsnitt. Ha en fin söndag allihopa så hörs vi senare. Massa kramar / Louise ღ


Meningslöst, några tips tack?

Jag vet inte vad jag ska skriva om här i bloggen. Jag känner mig på världens bästa blogghumör just nu, men jag får ingen inspiration om vad jag ska blogga om! Har ni några bra tips? Isåfall vill jag gärna höra dem. Vad brukar ni skriva om mer än "er dag"? Jag har nada i huvudet just nu.

Plus vill jag fota meningsfulla och fina bilder men vet inte vad det kan vara för några? Jag får massa inspiration från Siri när det gäller foto. Hon har en massa fina bilder! Men dock så har jag bara min iPhone att fota med... funkar. Inte lika bra som en systemkamera visst... men det funkar. Just nu.

Annars var det inte mer jag ville skriva i detta inlägget... meningslöst, jag vet. Men vill ha lite tips, så snälla skriv något tips om vad man kan blogga om. Ha det fint!



Ni får världens snyggaste bildmig och Linda för vi är så söta i våra sparkdräkter "snuggle up". Peace ღ

Inspiration #9



"Everybody needs inspiration"
- weheartit


Dag 30 - Sju sanningar

Nu kör jag igång sista dagen.

Sanning 1: Jag är sjukt rädd för spindlar. Har alltid varit, kommer alltid att vara. Får rysningar så fort jag ser en, och så fort jag ser en är den så gott som död!

Sanning 2: Jag hade aldrig kunnat leva utan musik. Musik är en stor del av mitt liv! Jag älskar att bara kunna skruva upp volymen på högsta och bara stänga allt ute. Och så älskar jag också själv att sjunga och att spela piano. Som sagt, musik är en stor del av mitt liv.

Sanning 3:
Jag började på handboll när jag var ungefär sju år, jag slutade efter ungefär ett halvår. Sen började jag igen för jag ångrade att jag slutade, men sen slutade jag efter någon månad igen. Något år efter det började jag på fotboll, men slutade där efter några månader. Sen började jag på tennis i slutet av sjuan och fortsatte i ungefär 8-9 månader[? inte säker] men slutade även där. Nu vill jag börja på volleyboll men tror inte det blir så.

Sanning 4: Jag är VÄLDIGT blyg i början när jag träffar nya människor och jag inte känner dem. Men efter att jag träffat dem några gången och lärt känna dem kan man inte få tyst på mig. Jag älskar att lära känna nya människor!

Sanning 5: Jag älskar att kolla på disney-filmer jag brukade kolla på som liten. Som t.ex mina favoriter: Lejonkungen, Tarzan och Skönheten och odjuret, bara för att få komma tillbaka till den känslan man hade när man var liten. Inga bekymmer i världen, nej inga alls.

Sanning 6: Jag hade inte kunnat överleva utan min iPhone. Ärligt! Jag har ALLT [nästan] som jag behöver på den. Jag älskar den med hela mitt liv. Min egen lilla bebis!

Sanning 7:
Jag hatar att städa men jag hatar också att ha det ostädat. Kan inte koncentrera mig då. Så jag måste städa runt om mig innan jag t.ex ska göra läxor eller något sånt annars kan jag inte koncentrera mig, haha! Gud, sånt freak jag är.



Ni får en extra sanning från bilden ⇧
[Sanning 8: Jag älskar att sova med nallen jag fick i julklapp, hihi! Den är så mjuk så ni anar inte...!]


Tiden går för fort för att jag ska hinna med ✽

2012-01-21, Lördag

Hejsan på er! Linda åkte hem vid två tiden eftersom hennes mamma fyller år idag så hon skulle hem och fira henne lite. Blir en lugn lördagskväll med någon bra film och vindruvor. Imorgon vet jag inte vad som händer, vi får väl se. Förresten kom andra snöfallet idag. Det snöade i torsdes kväll också men det hade regnat bort till fregags-morgonen. Hoppas det ligger nu till mars iallafall så vi slipper detta gråa, tråkiga väder. Men sen kan våren gärna få titta förbi!

Nej, nu ska jag gå och kolla om där finns någon bra film på TV annars vet jag inte vad jag gör, haha! Hoppas ni har haft en fin lördag och att ni får en ännu finare lördags kväll. Massa kramar, Louise ღ



Snowflakes.

Dagens...

Dagens humör: Glad för det är ju lördag! 
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Städa/duscha
Dagens frisyr: Rakt nedsläppt
Dagens klädsel: Mjukisbyxor
Dagens planer: Duscha, kolla film, lyssna på musik och sova
Dagens vill ha: USA shorts
Dagens längtan: Sommaren
Dagens beroende: Vindruvor
Dagens tråkigaste: Att min internet är slut så det bara segar och krånglar sig
Dagens tidning: SOLO
Dagens låt: Coldplay - Hurts like heaven


Summer to do list 2012

Tumblr_lrrm7v9f6f1qe5ubeo1_1280_large
✿ 


Istället vaknar när alla andra sover, tar sista bussen in till stan och går sen. Ettan, tvåan, fyran, där finns ingenting att se mer ♫

2012-01-20, Fredag

Oh äntligen fredag! Så jävla härligt. [Ursäkta svordomen] Snart kommer Linda hit och vi ska väl mest kolla film, chilla och äta hela kvällen, haha ツ Linda skulle typ ta med sig några disney-filmer, hihi kuligt.

Var ju som sagt på ett gymnasium idag för att kolla in två linjer. Valde samhälle och ekonomi. Ekonomi uteslutas direkt för tyvärr så verkade det inte som något roligt [enligt mig då]. Samhälle verkade dock som en rätt rolig linje. Andra året väljer man också en inriktning då, antingen media eller beteendevetenskap och då blir det nog media för mig. Jag är fortfarande insatt på Drottning Blanka som mitt förstahandsval, men samhälle här på Berga blir nog mitt andrahandsval då.

Nej, nu kommer nog Linda snart så nu ska jag sluta babbla. Ha en kanonfin fredagskväll nu alla. Vi hörs när vi hörs, jag vågar inte lova något om när vi hörs för jag håller ändå aldrig det ändå ツ Kram ღ



HAHA bästa bilden.

Känslorna faller fritt på midnattsgatorna för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

2012-01-19, Torsdag 20:50
-
Hej på er. Orkar inte skriva så långt inlägg idag tyvärr. Jag har huvudvärk plus så är jag så sjukt trött! Har varit en fullpackad vecka. Men imorgon är det fredag! Ska hem till Linda på kvällen och bara chilla så det blir härligt. Har precis duschat, nu ska jag städa upp lite från mitt golv [klädbomb, KAOS] och sen ska jag faktiskt sova. Imorgon väntas det en dag på Berga-gymnasiet som sagt med alla nior. Eftersom jag inte ska gå där ska jag bara kolla samhällslinjen.

Aja, nu ska jag lyssna på härlig musik och sluta ta upp all er tid, haha. Hoppas att ni alla haft en fin dag! Ha det sjukt bra så hörs vi när vi hörs. Kram Louise ღ



~ en resa till USA skulle verkligen inte sitta helt fel just nu.

Dag 29 - Mina ambitioner

Denna dagen är väl nästan lite som "mina drömmar"-dagen eller? Bara det att ambitioner kanske är mer mål i livet? Jag har inte riktigt koll, men vi kör på det!

Mina ambitioner iallafall.
Mina ambitioner är att göra nånting med mitt liv. Inte bara sitta på ett kontor och stirra in i en dator t.ex. Nej, never! Hade fått panikångestattack, haha. Jag vill resa jorden runt. Det är en sak jag verkligen vill. Innan jag dör vill jag ha sett hela världen. Det måste vara en riktigt häftig upplevelse!

Annars vet jag inte...
jag har inte satt upp så många mål i mitt liv ÄN. Jag är ju dock bara femton år så... men det kommer väl så småningom. Vi får väl se!


Brukar han fundera om det är för sent. Han andas ut och blundar, undrar om hon vet.

2012-01-18, Onsdag 18:15

Det har faktiskt varit en riktigt skön skoldag idag. Rätt så lugn och så. Efter skolan följde jag ju med Viktoria hem för en powerwalk, vi gick i ungefär 20-25 minuter tills vi började frysa riktigt mycket. Då vi gick hem igen haha! Sen åkte jag hem, åt och nu sitter jag här ツ

Ska träna vid ungefär 18.45 och sen duscha. Blir nog några avsnitt av Grey's efter det och sen sova! Torsdag imorgon, riktigt härlig dag. Och på fredag börjar vi klockan 09.00 fast på Berga-gymnasiet eftersom vi ska kolla olika linjer där. Har bara lite SO och idrott den dagen.

Hoppas ni har haft en fin dag, vi hörs kram ღ


Dag 28 - Det här saknar jag

Jag tror redan att ni alla kan gissa vad jag saknar? Haha, sommaren såklart mina kära vänner! Att springa runt barfota på den varma asfalten och bara leva livet. Lyssna på Veronica Maggio, Snook och alla dem sommarartisterna. Kunna vara ute i shorts utan att frysa.

Åka till stranden, sola, bada, blir fint gyllene solbrun.
Åka in till stan med vänner för shopping och fika på en uteservering. Svalka sig i poolen. Sitta runt en eld på stranden en sval sommarkväll med härliga människor. Jag saknar ALLT! Och jag vill ha allt det nu. Som ni dock redan vet eftersom jag skriver om det i... varannat inlägg? Haha!

Tumblr_lxi7z3fkj91qeby59o1_400_large


Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler. Har skrattat gott åt alla dumheter man ser.

2012-01-17, Tisdag 20:53

Hej på er. Har nästan precis kommit hem från en runda i Lund med Viktoria och hennes mamma. Vi var inne och kollade Drottnings Blankas gymnasium igen. Dock var vi inte där så länge så vi bestämde oss för att gå och fika på Espresso House istället, haha!

Konditionsträning idag på idrotten också som sagt... mina ben DÖDAR. Träningsverk hejhallå. Imorgon ska jag och Viktoria ut på en powerwalk efter skolan och när jag kommit hem sen ska jag träna. Håller i alla dagar i veckan förutom lördagarna. Har detta gått och blivit en "träningsblogg" förresten? Haha, herregud.

Nej nu ska jag ner och fräscha upp mig med en lång, varm & härlig dusch, sen ska jag sova. Huvudvärk och trötthet var det här ja! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft och att ni sover gott inatt för det ska verkligen jag göra! Ha det kanonfint snyggingar, pussar & kramar / louise ♥



Lite nya bilder från i veckan bjuder jag på.



Plus världens bästa cover av "Titanium" acoustic, så sjukt härlig.


Jag bytar ut våra ögon, så du får se på allt från mitt perspektiv. Och så småning om förstå.



Gud så trött jag är! Underbart träningspass, mina ben dödar. Imorgon: hej träningsverk. Förresten är det idrott imorgon i skolan också. Konditionsträning... haha döda mig redan nu. Annars kommer jag dö imorgon! Aja, konditionsträning och sen träning när jag kommer hem också, härligt ska det va!

Förresten så dansade vi jättefint ikväll! Jag, Linda och Sandra kom dit och när vi väl var där träffade vi även på lite andra kompisar som också skulle dansa, trevligt trevligt! Nej, nu ska jag soooovaa. [Skönt!!!] Sov gott på er, vi hörs ♥

Dag 25 - Dag 27

Dag 25 - Om 10år:

Om 10 år önskar jag att jag har ett bra jobb och bara lever mitt liv! Jag önskar att jag har rest mycket och träffat härliga människor. Jag önskar att jag bor i en fin stad i en fin lägenhet. Jag önskar att jag har ett bra liv för att sammanfatta allt!

Dag 26 - Mina rädslor:

Min absolut största rädsla är spindlar. Mest spindlar, men också småkryp. När jag var liten var jag så grymt mörkrädd men nu älskar jag mörkret! Tycker att det är så mysigt!

Dag 27 - Min favoritplats:

Min favoritplats måste nog vara i Blekinge på sommaren. Där är alltid så mysigt! Bara gå runt överallt bland alla glada sommarmänniskor och njuta. En annan favoritplats är hos min familj och mina närmsta vänner. Favoritplatser är på platser som gör mig lycklig.


2012-01-16, Monday

Hej på er finisar ღ

Måndag igen då... dagen har ändå varit sjukt härlig, haha! ツ Har varit på grymt humör hela dagen och det gör bara allt annat lite bättre. Plus så får man träffa underbara vänner så det gör ju också allt lite bättre. Ikväll ska jag in till friskis & svettis med Linda, Sandra, kanske Viktoria[?], kanske Julia[?] och kanske Nea[?] så ska vi dansa loss lite! Fuego [stavning] nästan som zumba. Från klockan 20.00 till 21.00 så kommer duscha och däcka precis när jag kommer hem, haha! ツ

Inga läxor har vi inte heller fått ännu, thank the lord! Förresten ska jag nog vara med Linda hela helgen. Vi ska typ kolla disneyfilmer och "chilla" hårt som vanligt. Jag hade gärna skrivit "kolla in hennes blogg här ----->" men det får jag nog inte... dock så ska jag faktiskt skaffa ett liv nu. Hörs senare idag eller någon annan dag, jag kan inte lova när. Hoppas ni har det fint iallafall!

Massa kramar / louise ❤


Dag 21 - Dag 24

Eftersom jag har slutat "mitt i" mina dagar för flera månader sedan, tänkte jag börja på dessa sista dagarna igen så jag kan fylla hela den kategorin. Nu kör jag "Dag 21 - Dag 24" i ett inlägg.

Dag 21 - Min favoritfilm:

Min favoritfilm inom genren "disney" är Lejonkungen eller Skönheten & odjuret. Annars just nu är min favoritfilm "One Day". Men filmer jag aldrig kommer tröttna på är "Tillbaka till framtiden"-filmerna. Gud så bra dem är! Kommer aldrig tröttna på dem!



Dag 22 - Det här upprör mig:

Någonting som upprör mig, okej... Det som upprör mig mest är nog när folk säger "asså jag orkar inte att hon/han är så falsk mot mig och blablabla..." medans man samtidigt är så jävla falsk själv. [Får man svära på sin blogg?] Hatar det så sjukt mycket. Om någon är "falsk" mot dig, sluta va med den personen bara! Gud, så svårt är det inte... Jag tackar Gud för fina vänner, ni vet vem ni är.

 Hej Linda... jag menar dig.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre:

Något som får mig att må bättre när jag är på t.ex dåligt humör, är att skruva upp musiken på högsta volym och bara stänga världen ute. Eller att prata med någon som kan få mig att skratta. Hej Linda igen.

Dag 24 - Det här får mig att gråta:

Sorgliga filmer! Verkligen sorgliga filmer. Jag gråter inte så mycket, mest till de sorgliga filmerna då, haha. Om jag gråter över något så måste det vara något sjukt speciellt.

Dsc06095_3_119710729_large

Before I Die #4 ✿



Man kan ju alltid få drömma.


Det gör inget sålänge vi har varandra

Sammanfattning -

Fredag: Skola, äta, duscha, "chilla", kolla på PLL.
Lördag: SOVA, laga mat, "chilla".
Söndag (idag): Vakna, äta, träna.

Bra att jag inte har skrivit något på hela helgen. Inget viktigt att skriva om alls. Plus så har jag varit så sjukt trött! Men nu kör vi igång en ny vecka snart igen! Gratis träning på friskis & svettis nu i veckan så ska dit med Sandra och kanske någon mer(?)

Nu ska jag iallafall plocka upp på mitt rum och sen ska jag träna! Härligt. Vi hörs senare tror jag. Haha, hur många gånger har jag inte sagt det innan...?


Friday 13th

Hej på alla snyggingar ♥

Det är fredag idag vilket för mig betyder; - SÖMN! Och ledighet såklart... så grymt skönt! Vill ha lov igen haha. Vanlig skoldag, och senare ikväll blir det film och mys! Dippa med morötter, gurka och vindruvor. Gäller att vara hälsosam inför beachen 2012 nu ;) Aja, nu ska jag gå och äta och sen duscha. Ha det fint, skriver mer senare ikväll. Hörs då, kram / - L ♥



Förresten är det ju fredagen den 13e idag, har ni råkat ut för något "hemskt"?


Sometimes I go out by myself; - and I look across the water

Hallo på er ♥

Jag är dålig på att uppdatera... I know. Men efter en hel dag är jag alltid så trött så jag orkar verkligen inte göra ett inlägg. Dessutom har jag inget speciellt att skriva om just nu. Oh jag är så trött! Ska träna vid sju, duscha och sen SOVA! Ska lägga mig tidigt... dör snart av trötthet.



Trevligt i schulan med Julia!


2012-01-10, Tisdag

God eftermiddag på er snyggingar ♥

Första dagen i skolan efter vinterlov, check [√]. Sitter och lyssnar på musik och bara njuter av att första dagen är slut. Fast nu ska jag kolla ett avsnitt av PLL, efter det äta, träna, duscha och sen bara hålla kväll! Just nu är livet bara för härligt. Låt det vara så föralltid


Nighty

Haha, detta kommer kännas så konstigt att skriva... men nu ska jag sova. Upp tidigt till skolan, roligt! Inte precis va? Men jaja, det är nödvändigt. Får träffa alla fina vänner igen så det gör ju allt mycket bättre. Börjar med musik imorgon också och jag tror vi ska fortsätta kolla på "Sweeney Todd" [eller hur det nu stavas] förhoppningsvis.

Men jag hoppas att alla ni dör ute har haft en fin dag. Sov gott nu, godnatt ♥


Grey's Anatomy



[Alla bilder stämmer in på mig också, haha]

Så Louise har ändrat sin design igen, shockade?... hmmm nej. Gillar denna mer så nu blir det den ett tag. Har precis kollat några avsnitt av Grey's och nu ska jag ner och duscha! Skriver mer sen.


Sista lovdagen

Hej på er alla ♥

Sista lovdagen då... rätt sorgligt men det ska ändå bli skönt att börja igen så det kan ta slut och så vi kan få sommarlov sen [haha!] + att komma igång med rutinen igen. Denna terminen ska jag fokusera på betygen i högsta grad. Jag lovar mig själv det! Nu när det är nationella som gäller och allt.

Jag ska även komma igång med träningen igen och hålla i till sommaren. Fit for fight! Träningen och godislöfte [eller godisförbud?] började idag! Har precis tränat här hemma, får väl dra med mig några kompisar till friskis & svettis [jag menar er Sandra och Viktoria, haha].

Aja, nu ska jag ta det lugnt och sen duscha eller något. Ha det fint snyggingar, kram ♥



Förresten... klippa mig eller inte? Ångest.


Jag är namnet som du har på armen

Hallojsan ♥

Var ju som sagt på IKEA idag, hittade inget förutom påslakan och några goda doftljus. Men medans jag var där inne fick jag en känsla att jag vill ändra om på mitt rum totalt. Kan förklara bättre en annan dag kanske, hihi. Men idén jag fick kommer bli så sjukt bra om det nu händer.

Förresten tycker jag att det är vår nu[?!]... why? Nej men har börjat lyssna på Veronica Maggio, Snook, Daniel Adams-Ray och Oska Linnros igen och på något sätt påminner alla dem mig om våren/sommaren 2011. Gud så sjukt underbart härliga låtar.

Iallafall så har jag precis duschat och nu ska jag starta några avsnitt av PLL. Började ju kolla på det igårkväll och det var så sjukt bra! Är redan på avsnitt sex nu, haha.... vad gör jag med mitt liv? Forever alone as always. Ska mysa nu, ha det fint puss ♥



Pretty Little Liars

Godnatt på er allesammans ♥

Många säger att tv-serien "pretty little liars" är bra så nu ska jag kolla ett avsnitt av det. Följer nog med min kära mami och papi till IKEA imorgon och ser om där är något fint till mitt rum.

Hoppas ni sover gott nu, kram ♥



Jag hoppar på ett tåg & åker med så långt det går

Aloha ♥

Vaknade upp med VÄRLDENS TRÅKIGASTE VÄDER, så kunde inte gå ut och fota. Men skulle det hindra mina planer? Nejdå! Blev lite foton här inne istället så har fixat en ny header som ni ser. Nu får jag ha designen såhär ett tag för jag orkar inte ändra mer, haha ツ

Nu ska jag gå och tvätta av mitt smink och sedan hoppa i min sparkdräkt. Startar "Pirates of the Caribbean" [den sista filmen] och drunknar i Johnny's ögon denna kväll med. Hoppas att ni alla har haft en fin dag, skriver mer sen. Massa kramar ♥




Jag vet inte vart jag ska men jag ska komma dit

Nej dags att sova.

Jag hoppas på lika fint väder när jag vaknar senare idag, som jag vaknade upp till imorse - [fin härlig sol, vindstilla och inget regn, dock sjukt kallt men det kvittar för mig!] - eftersom jag hade tänkt dra mig ut och fota en massa. Både naturbilder och bilder till en ny header. Här ska det fixas design!

Nu ska jag tvätta mig, borsta tänderna och allt det där. Hoppas att ni har haft en fin dag för det har jag! Godnatt, sov gott och massa kramar ღ



Himlen från mitt fönster today. Underbart!


Before I Die #3 ✿




Let the pictures speak.


I won't give up



Lite bilder från igår. Hade det kanon med världens bästa vän ♥ Spelade spel, kollade film [med världens snyggaste killar som skådespelare, Pirates of the Carribean] och frossade! Girl's night, haha. Vi spelade även in massa videor (eller jag rättare sagt, haha) så dem kommer nog upp ikväll eller imorgon.

Vad mer? Det var nog inget mer. Eller jo... förutom att jag har ångest att skolan börjar redan på tisdag igen. Suck. Sommar 2012, hurry up now! ♥

Nu ska jag kolla på Pirates of the Carribean 2. Ska drunka i Johnny's ögon. Kram ♥



Sommarplåga 2012. For sure!


The man who can't be moved



Hallo finisar! Nu ska vi snart sova... tror jag, haha! Som ni ser har jag inte hunnit blogga idag men imorgon får ni massa bilder och kanske en video. Hoppas ni har haft en fin dag. Sov gott, godnatt ♥


Slow dancing in a burning room

Vi hade ett språk som ingen annan förstod,
när ja kolla på dej förr så stod du o log.
Men som vanligt förlorar jag allt som är bra,
det enda ja har kvar är tomma ord som du sa.



Drar mig mot sängen tidigt ikväll! Jag är så sjukt trött så ni anar inte. Dock så kommer jag kanske inte somna direkt eftersom det FORTFARANDE stormar, så lägger mig nog och spelar lite spel på iPhonen. Roxana kommer imorgon vid två-tre och jag måste hinna duscha innan också så upp tidigt!

Men hoppas iallafall ni sover gott nu! Vet inte hur bloggningen kommer vara imorgon... aja strunt samma.
Godnatt finisar ♥


Every day we do is a love scene, we were born February the 14th'





Någon mer än jag som gått och blivit förälskad i låten? Stor kärlek till Mohombi ♥

If you go, I go
If you stay, I'll stay
When you cry, I'll fight to put a smile on your face
If you fall, we fall
 I will hear you call
Always know that baby I am yours and you're
mine, mine, mine
we're a match made in heaven
mine, mine, mine
we're a match made in heaven.


Scones



Det blev scones som stod på baknings-menyn idag. Nu ska jag ner och duscha, sen frossa massa bullar! Imorgon kommer Roxana på besök för att rensa mitt kylskåp som vanligt, haha. Nej men det blir en mysig kväll, längesen hon var här, saknar det lilla mongot ♥


Before I Die #2 ✿




ღღღღღ


a rainy day ☂

Hallihallå ♥

Vaknade upp vid tolv med känslan att det kommer bli en tråkig dag. Regnet forsade ner och stormen hade inte gett upp än... Tänkte på ett sätt att göra den lite roligare iallafall: BAKA! Så jag drog mig upp, åt frukost och sedan började jag med bakeriet.

Håller dock fortfarande på, haha!
Visst, det är kul att baka, men jag är SÅ dålig på det, haha! Nu är dem snart klargräddade i ugnen iallafall så ska passa på att städa upp nu. Bilder kommer sen, överraskning! ツ



Står och diggar med till denna låten också förresten! "HEY I HEARD YOU WERE A WILD ONE!"

Shoot for the moon. And if you miss, you'll still be among the stars ☆

Fy vad det stormar här nere i Skåne inatt! Lyckat att mitt rum är precis där vinden tar i också, min vägg skakar ibland och det hörs så himla mycket! Aja, ska försöka sova nu om det ens kommer gå... sov gott med er ♥


allt snurrar fort och vill inte stanna



Jag vill ha sommar 2012. Jag vill sitta runt en eld med massa fina vänner och bara ha kul och skratta. Jag vill springa runt barfota och bara njuta av livet. Jag vill kunna ha shorts och ett linne utan att frysa. Jag vill åka bort från Skåne upp till mitt favoritställe i Blekinge. Jag vill vara ute med vänner en varm, sen sommarkväll och bara leva livet. Jag vill ha sommar 2012. Och jag vill ha den nu.


My room



Tänkte att jag kunde passa på att visa upp mitt rum nu när det ändå är städat och fint för en gångs skulle, haha!  Ni måste erkänna att jag fick till det denna gången visst?


Money can't buy me love

Hallo snyggingar ♥

Vaknade sent idag... vid två. Haha, SÅ skönt men rätt tråkigt att sova bort hela dagen. Men jag behövde det säger vi så det gör inget. Sedan har jag bara städat mitt rum fram tills nu. Dammat ALLT, ändrat om lite, dammsugit, bäddat om och fixat massa ljus. Nu ska jag ner och duscha sen sätta på några avsnitt av Grey's Anatomy. Ha det fint! Kram ♥

Hur har eran dag varit?


2a Januari 2012 - Inköp

Kände att jag inte orkar skriva en massa efter en lång dag med härliga vänner och en massa shopping. Istället får ni en video där ni ser vad jag köpt idag! Enjoy... eller något, haha.



P.S - Tröjan från cubus var INTE sänkt till 229:- utan 149:- alltså 50% rea på den. Sa fel, haha fick ångest efter det(?) så måste skriva det! ツ



Tre bilder från idag kan ni väl få iallafall!


"Be Yourself, Nothing Else" - Quote by Julia Jönsson

Nu ska jag sova, upp tidigt tydligen haha...

Ska möta Sandra och Linda på stationen imorgon vid tio i ett, sen möter vi nog Aida i Lund och Julia kommer vid tre-tiden. Shopping, fika och bio sen hänger jag med Julia hem efteråt. Vi har typ riktigt feta planer, visst Julia? Haha, riktigt feta.

Hoppas ni sover gott nu, godnatt ♥



New Years Eve - movietime tommorrow!

1a januari 2012

Hej alla 2012:are ♥

Året har startat med en seg/lat-dag, helt okej. Behövde sova ut kände jag, haha... gör ju inte alls det typ varje dag annars? Nejdå. Men som sagt: imorgon möter jag upp världens underbaraste vänner i Lund för lite shopping och bio.

Har nästan precis stigit ur duschen och ska starta filmen "crazy stupid love" nu, Julia rekomenderade den så ska testa på den nu, haha. Hoppas ni har haft en fin start på ert 2012. Vi hörs senare, kram ♥





Förresten har jag ju glömt! Har ni några nyårslöften? Jag har väl några stycken som jag iallafall ska FÖRSÖKA hålla...

1) Bli nyttigare och hälsosammare.
2) Hålla rent på mitt rum i mer än två dagar...
3) Göra mer 2012 än vad jag gjorde 2011.

Happy New Year

Gott Nytt År På Er Världens Finaste Läsare ♥

Har ätit gott, spelat spel och umgåtts med familjen. Jag har världens bästa familj som jag älskar mest av allt! Mitt 2012 ska jag göra till ett grymt år. Jag hoppas verkligen på det. Massa minnen! Jag har haft en så sjukt grym start på året.

Först vill jag tacka min familj - Världens finaste familj. Tack för ett grymt bra 2011. För att ni stöttat mig, fått mig på bra humör, alltid funnits där och bara varit allmänt världens bästa ♥

Sen vill jag tackar mina underbara vänner - Ni vet exakt vem ni är. Tack för allt ni gjort för mig. För att även ni stöttat mig, fått mig att le, funnits där när det varit både ups and downs. Jag älskar er alla så sjukt mycket och jag kommer aldrig glömma någon av er, no matter what ♥ Mest vill jag tacka: Linda, Julia, Roxana, Viktoria, Sandra - ni är så sjukt härliga.

Tillslut - Hoppas ni alla har haft ett bra nyår och en bra start på 2012. Nu ska jag starta en film och sen drömma mig bort. Ha det bäst, massa pussar och kramar från Louise ♥





♥ Än en gång: Gott Nytt År Folket! ♥


RSS 2.0